Nieuwsbrief op maat

Soms ongevraagd, soms heel specifiek en soms massaal gedeeld. Informatie is tegenwoordig overal en altijd beschikbaar. Maar lang niet al die informatie is relevant voor u als ontvanger. Bij het schrijven van onze nieuwsbrief realiseren wij ons dat maar al te goed. Daarom kunt u nu zelf ervoor zorgen dat u alleen nog maar die berichten van ons ontvangt, die voor u relevant zijn.

De werkzaamheden van de Vereende vormen een kleurrijke ketting met een steeds breder palet aan specialismen. Over onze werkzaamheden, productontwikkelingen en specialismen informeren wij u graag. Bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief. In onze nieuwsbrief delen wij bijvoorbeeld nieuws over:

/  Onze BAVAM-polis;
/  De Atoompool;
/  Delen we kennis door onze specialisten verzekeringstechniek aan het woord te laten;
/  Vertellen we over onze samenwerking met Veilig Verkeer Nederland;
/  Geven we informatie over onze producten zoals de pop-up store verzekering.

Wellicht vindt u alle onderwerpen die wij met u delen interessant, maar het zou ook kunnen dat u alleen nieuws wilt ontvangen dat voor u relevant is. Daarom kunt u vanaf deze nieuwsbrief uw voorkeuren en interesses aangeven. U kunt de nieuwsbrief zo samenstellen dat u alleen nog nieuws passend bij uw branche of werkzaamheden ontvangt.

Vandaag versturen wij onze nieuwsbrief voor het eerst via Mailplus. Het grote voordeel ten opzichte van onze oude emailsoftware zijn de uitgebreide mogelijkheden om een nieuwsbrief op maat te versturen. Tot welke doelgroep hoort u? Welke onderdelen van de Vereende zijn voor u interessant? U kunt het allemaal via de link onderaan de nieuwsbrief aanpassen. Het wijst zichzelf en kost u slechts één minuutje van uw tijd. Zo maakt u zelf een maatwerk nieuwsbrief met alleen relevant nieuws voor uw branche of werkzaamheden.