De Vereende gaat verhuizen!


15 december 2022 - Na ruim 13 jaar gevestigd te zijn aan de Handelskade in Rijswijk gaat de Vereende verhuizen. Onduidelijke plannen van de verhuurder over de toekomst van ons kantoor en een substantiële investering/verbouwing die nodig was om ook volgende jaar aan het juiste energielabel te voldoen hebben er voor gezorgd dat de Vereende op zoek is gegaan naar een nieuw kantoor in de regio.

Het kantoor van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag is een mooi en ruim pand. Zeker nu iedereen meer thuis werkt, is het te groot voor alleen het Verbond en de huidige huurders (Stichting CIS en Stichting EPS/PV). Daarom trekt de Vereende in bij het Verbond. De verhuisplannen zijn goedgekeurd tijdens de Ledenvergadering van het Verbond.

Het betreft een huurovereenkomst van tenminste 10 jaar. De beide organisaties blijven zelfstandig: het gebouw wordt gedeeld en voor de ondersteunende functies wordt gekeken welke synergievoordelen er te bereiken zijn.

De verbouwing van de te huren etages gaat in januari van start. De verwachting is dat de medewerkers van de Vereende net na de zomer van 2023 hun intrek nemen in het gebouw.

Wij zijn erg blij dat we het nieuws vandaag kunnen delen. Via onze nieuwsbrief houden we u natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen.