Marianne Heezen wordt Manager Pools bij de Vereende


15 december '21 - Vanaf 1 januari 2022 is Marianne Heezen Manager Pools bij de Vereende. Zij volgt Hans van der Wouden op, die bij de Vereende een stap maakt naar de rol van Senior Specialist Schade.

Marianne Heezen is 53 jaar en heeft ruime ervaring in de schadeverzekeringsbranche. Zij was in de afgelopen 24 jaar werkzaam bij Reaal, waar zij diverse managementfuncties vervulde. Tot aan de overname door Nationale-Nederlanden was zij verantwoordelijk voor de Unit Special Claims. In deze Unit werden letselschades, buitenlandschades en fraudezaken geregeld. De Vereende is voor Marianne geen onbekend terrein: in het verleden had zij namens het platform Mobiliteit van het  Verbond zitting in het bestuur van het Nederlands Bureau en het Waarborgfonds. De afgelopen jaren vertegenwoordigde zij Reaal in de Milieupool (NMP).

Pools: unieke rol in de markt

Binnen de Vereende worden twee actieve pools gemanaged: NHT en Atoompool. De Milieupool is in runoff.

De pools passen goed binnen de missie van de Vereende; om mooie oplossingen te bieden voor maatschappelijke issues waarbij marktpartijen de krachten bundelen om grote en anderszins onverzekerbare risico’s te dekken. De Vereende is continu alert om invulling te geven aan nieuwe issues/wensen/behoeftes van de maatschappij en de markt. Ook al is het – zoals bij de Milieupool – een tijdelijke rol; tot het moment dat risico’s weer naar de reguliere markt kunnen.  

Marianne kijkt uit naar haar nieuwe functie bij de Vereende: “Ik heb er zin in: een inhoudelijk zeer interessante functie binnen een prettige, relatief kleine organisatie, waar veel maatschappelijk relevante thema’s op de agenda staan”.

 

 

Voor meer informatie en interviewverzoeken:

Bert Sonneveld

Manager Marketing & Acceptatie

[email protected]

06 – 20 64 16 85

Tags